Apr 8, 2014

Segmen Blogwalking Bersama Cikgu Ayu

Rasanya dah lama tak join mana-mana segmen jenis blogwalking ni... atau tambah follower..., so malam ni saya nak ambil peluang ini untuk tambah lagi kenalan blogger. Mana tahu ada lagi blogger-blogger lama yang masih belum kenal yang kita boleh cedok ilmu dorang kan? :D

So here I come... Let's meriahkan aktiviti blogging kita dengan blogwalking ke semua yang menyertai SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA CIKGU AYU ni... Lagi pon, ia juga satu peluang untuk tingkatkan ranking Alexa kepada sesiapa yang mengambil serius tentang ranking Alexa (baca entri Dua Kaedah Tingkatkan Ranking Alexa Blog Secara Drastik di SINI)

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
-


Blogroll Khas Untuk Segmen Blogwalking Cikgu Ayu


Di sini juga saya menyediakan satu Blogroll khas (blogroll ke-4) untuk segmen ini. Jadi blog sesiapa yang masih belum ada dalam blogroll saya (dah 3 blogroll) akan saya letakkan di dalam blogroll ini :D - jadi kenalan baru...

Harapan saya agar mereka juga letakkan blog saya dalam blogroll mereka huhuhu... Dengan itu juga saya dahulukan dengan ucapan Terima Kasih Jutaan terima kasih... :)

Cuma ada satu syarat jer,,, sekiranya mereka tidak update blog lebih dari sebulan, terpaksalah saya keluarkan mereka dari blogroll saya tadi... :D

-


26 comments:

  1. selamat bersegmen :D selamat menjalin ukhwah persahabatan :)

    ReplyDelete
  2. Ya jom kita bersegmen ni :D... terima kasih banyak2 fae... terima kasih banyak2... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar... silap kotak komen la pulak hahahaahaha

      Delete
  3. Selamat bersegmen & good luck Mr. Wafa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq acik idah..:D
      hope everything is going well with u too... :D

      Delete
  4. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/09/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih puan syuhada :) tak sempat lagi saya berziarah... puan dah sampai sini dulu :D

      saya beransur sedikit masa lagi :D

      Delete
  5. noe pun dh lama x join segmen....i hope u r lucky...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya segmen ni tak ada GA kut nOe... :D
      Hopefully manage to BW or visit everyone in the list :)

      Delete
  6. terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure cikgu :D... good effort really :D and hopefully manage to visit everyone in the list :)

      Delete
  7. Dari segmen sama..dah follow sini juga =)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for being here first lena Gie... nice to meet you :D

      Delete
  8. salam perkenalan..

    jalan2 dari segmen cg ayu dan follow sekali..
    jemput singgah ke blog saye kalau berkesempatan

    http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan :D... terima kasih singgah sini :)

      Delete
  9. Salam perkenalan.... Datang dari segmen yang sama.

    dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan juga... terima kasih kerana singgah sini :D

      Delete
  10. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. singgah blogwalking sini dari blog penganjur...
    have a nice day..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...