Mar 17, 2014

Uncle Godek With Uncle Gedek Style!?

Introducing Uncle Gedek at Blog Begins At Fourty :D

17th March's entry of Uncle Gedek (print screen)



--
Whaaat???
Uncle Godek???




Images created using Photoshop

36 comments:

  1. Replies
    1. u know what sis... it's actually really difficult to come out with an idea for selfie like uncle gedek... really admire him for being able to come out with new ideas for his blog... :)

      Delete
  2. Salam ...Singgah sini jap tgk2 awan hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam... terima kasih singgah... minta maaf ada awan saja hari ni :D

      Delete
  3. Replies
    1. w'salam... tengah banyak awan pulak masa tu... terus jadi uncle godek... hahahah

      Delete
  4. haa... uncle godek... jadual kita sama.. pagi dan ptg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Terima kasih tuan singgah sini :D
      Tu kelas wajib hadir... kadang-kadang ada kelas tambahan belah malam... ehehe

      Delete
  5. wahhh berselfie...garang rupanya...senyum sikit... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noe.. nampak garang jugak? maknanya menjadi la tu... hahahaha.... memang style nya...kalau selfie ala Uncle Gedek.. kena nampak garang
      whahahahaahahaha

      Delete
  6. Salam Selasa... uncle godek..terbaekkk...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uikkks... terkejut tetiba ada... hahahahaha Salam Selasa... hahahahaha
      tengah dok reply komen..tadi tak ada tetiba ada...huhu

      Delete
  7. The Uncle Gedek style really made my day.

    ReplyDelete
  8. memang tak sama,...uncle gedek lagi garang...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila selfie tak jadi garang... memang dia sorang boleh buat camtu ehehehe

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Not bad Uncle Godekk..! :D (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaa acik idah... nice to have you here... tq dalam sibuk masih boleh jengah sini... really appreciate :D...
      And Not Bad isn't it? hahahahaha ... it's not easy to follow his footsteps... :p

      Delete
  11. Replies
    1. don't know wat to say... :D hahahaahha

      Delete
  12. salam singgah dari blog uncle gedek ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenalan... (kenalan uncle gedek is my kenalan also..) :p
      btw... u r most welcome :) and nice to have u here ... Bitt (doubelS)

      Delete
  13. Replies
    1. kecik dunia ni... even dunia blogging kan? hahahaahahaha... uncle2X... Bhahaha

      Delete
  14. Cuba uncle bukak spek mata tu.. lepas tu cuba ber'selfie' macam uncle gedek.. jadi garang tak.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukak spek kalu aizamia3,... gerenti gambar blurrrr... nanti langsung tak nampak garang Bhahaaha 23X

      Delete
  15. HEHEH.. TERBAIKLAH PAK GODEK.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekceli pak gedek kita tu yang TERBAIK... kan? Bhahaaha

      Delete
  16. Hehehe...sikit je lagi dah nak nampak sama dah, kira ok lee ni :)

    Memang susah nak berselfie cam uncle gedek kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghhhh Hanny... I'm telling you... he's the real MASTER... berpeluh-peluh nak dapat shot macam uncle gedek tu... tu satu hal.... dok termenung cari idea seakan uncle gedek... dah ambil 2 ke 3 jam.... kalau tak keras semangat memang give-up bhaahahaha... nah gelak pon dah terikut2 dia dah Bhahahaha

      Delete
  17. Macam berjaya je meniru gaya uncle godek... hehehe... :)

    *baru pertama kali melawat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiru saja lah.. but the true master still uncle gedek hahahahaha
      thanks for being here izzuddin... nice to meet you :D. i'll see u around soon :D

      Delete
  18. haha sempoi je blog uncle gedek tu kan..? hari2 ada je update dia selfie hehe :-D
    memang rare blog beliau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa... memang... rare species... mari dari mana tak tahu species ni hahahahahahahaha... banyak pulak tu idea dia... bhaahahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...