Mar 24, 2014

MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah

MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah

Congratulations to Ayie at ayielifememory.blogspot.com for finally, successfully launch her first GA.!!! :D

http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/minigiveaway-1-by-ayie-atiqah.html
Lets us all support her (she's the WINNER of HasrulHassan's SAYA BLOGGER BARU 2014 Contest)... Who knows she might add more present for this GA... :D ...kan Ayie?... ehehe


14 comments:

  1. Good luck..siap chupp hadiah lagi ek..saya pun join gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha cik pin, saya tak tahu dah buat salah apa ngan Random.org ni...tapi dia memang allergic dengan wafacw... tak pernah nak naik nombor asal ada wafacw hahaahahaha... so kena la chup kan hahahaahha!!! adoi...

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih Budu Bilis :D... sudi jengah jengah kat blog saya yang merapu meraban ni hahahahaha.... and tq for the wish... :D

      Delete
  3. gud luck :)
    jom join ni pulak
    http://cikalyea.blogspot.com/2014/03/assalamualaikum-dengan-lafaz-bismillah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Alyea... thanks... jom... boleh jer... :D Asal boleh happy happy kan?...

      Delete
  4. Thanks sir sudi join GA ayie =)
    Cadang memang nk tambh hadih tapi ayie ingat nk buat GA lagi april nt,
    Ayie x pakai random,pki cabutan undi mcm no bertuah tu,hopekena dengn no sir =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha no problem Ayie... actually i was just kidding about random org... its up to u... yg penting senang for you to handle... saya gurau saja :D

      Delete
  5. Replies
    1. tq rdz z :D ...harap this time ada luck banyak hahaha :)

      Delete
  6. slmt mencuba abe wafa....sy sudah dpt hadiah novel..abe bila lg? hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahahaha... adoi... baiknya tayang dia nyer novel ek... tak apa... tak apa... hahahaha... :D
      yang penting cuba dan cuba lagi kan? jangan sesekali putus asa... hahaahahaaha
      (ayat penyedap hahahaha)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...