Apr 9, 2014

Wedding Photography (WW 23)

Wedding Photographer In Action :)


24 comments:

  1. Replies
    1. Opps... I'm not the photog... just passing by and saw the session... stopped to take a few snaps :D

      but you can find out the location here : http://wafacwphoto.blogspot.com/2014/04/wedding-photographer-in-action.html

      Delete
  2. Subahanalllah cantik view en wafa.. bunga lalang dan pepokok di belakangnya.. memang unik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Favourite location for new weds... in alor setar

      Delete
  3. I love photography...cantiknye location.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wait until you see the real location...eheheh
      it's all about 'angle' ehehehe

      Delete
  4. and that's you isn't it the photographer???

    ReplyDelete
  5. WAHHHHH.. cantek ! ni blom siap spenuh nya lg ni kan.. wahwahhh.. nice location =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. apa yang blom siap tu zara..?huhuhu...

      Delete
  6. Salam Wafa.. kalau tengok pada gambar yg Wafa dah 'conteng' tu.. haha.. kekiri, kekanan, tepi, belakang, rasa2 mcm uhh.. crowdednye..tapi kalau dikecikkan lagi ruang tu.. wahh! mavless!! macam kat oberrrsea gitu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu cara buat wedding photo cantik... ehehehe... cari angle... :D tak kira tempat macamana pun :D

      Delete
  7. Photographer normally more alert on the location
    Even lalang scenery look nice when turn-up into the photo.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hahahaha... macam tu lah :) hahahahaha

      Delete
  9. Kenape kecik sangat gambarnya? tak puas tengok...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambil dari jauh tu... gambar tu dah dibesarkan... dapat besar tu jer..kalau besar lagi pecah...hahahaha.... sambil lalu kat situ nampak dorang in action..berhenti snap jap :D

      Delete
  10. pokok2 tu kesan terbakar ke?? nice location...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... kesan terbakar... every year bila musim kemarau... lalang akan kering... don't know how..tapi every year, kawasan akan terbakar... then tanah jadi subur...then tumbuh lalang baru yang lebih cantik...:D

      Delete
    2. oooo...so mmg every year terbakar la...since tanah tu subur...dpd lalang...baik tanam pokok sayur ke kan...hehehe

      Delete
    3. hahahah betul tu... kalau tanam sayur mesti segar bugar... tapi tanah kawasan ni dah terbiar sejak saya mula-mula datang Alor Setar tahun 1997... dok macam tu lah... mungkin ada kaitan dengan tanah Sultan atau kerabat atau mungkin tanah gomen... :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...