Apr 22, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

26 comments:

  1. Replies
    1. joooommm hahhaha... meriah meriah..:D

      Delete
  2. jalan-jalan ke rumah demo... kawe mari dari segmen yang sama .. hee..heee.

    http://kecekkira.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selekan...selekan... buat macam rumoh sediri whoahahahaha....

      Delete
  3. Replies
    1. tq rdz z.... ohhh nice avatar pic :D sama ngan fb nyer... :)

      Delete
  4. Replies
    1. tq tq... :D... Acik idah dah join? mesti dah kan saya pon yg nombor 67 dah masa join hahahahaha... :D

      Delete
  5. salam..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/22/segmen-12-jam-bloglist-8-mialiana-com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam... tq:)
      same goes to you :)

      Delete
  6. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ...
    Salam Singgah Dari Segmen Yang Sama ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam... wbk...
      salam ukhwah fillah AI... thanks for visiting this blog... :)

      Delete
  7. Semoga berjaya! Memang bertuah kalau terpilih... Mialiana tu!

    ReplyDelete
  8. All the best! Moga sama2 boleh masuk bloglist Mia... hehe

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.. ziarah sini . mselim3 datang daripada segmen yg sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com.. semoga berjaya, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  11. hi,singgah dari segmen mia liana terus follow awak :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama..all the best ! ^_^
    jom ke blog syira..
    syiralokman.blogspot.com :)
    ada giveaway 3 hari lagi ^_^

    ReplyDelete
  13. Blogwalking dari segmen yang sama ^^

    Jemput join :) Lagi 6 hari nak tamat.

    Hadiah menarik spt BAP cap, herbalife, shawl sugarscarf, bawal rose,naked 2 eye shadow dan byk lagi.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. boleh follow ayu sekali ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-12-jam-bloglist-8-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com

    Good luck ya!

    ReplyDelete
  16. Saya singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...