Feb 25, 2014

Miss Them...

Suddenly... I miss them so much.. :(


Ummi and Abah...
It has been quite a long time since the last time I went back to Kelantan...
hmmm...






Hope both of you are in good health...


17 comments:

  1. Replies
    1. yes... they are in great health... :D

      Delete
  2. i miss my mum terribely. huhuhu... my dad dpt jugak jumpa kat mana2 function. but my mum
    mmng tak pergi function susah nk jumpa kalo tak blk kg

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap semua sihat-sihat lagi kan... :)

      Delete
  3. Replies
    1. Haah,... tengah dok calculate time paling sesuai nak kena balik jenguk... :)

      Delete
  4. on skype la..boleh intai2 sambil rindu-rinduan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. I boleh la on skype..tp dorang tak ada skype...hahahahaha... :D

      Delete
    2. Kalau ada skype... nanti jadi mcm lain pulakkan hahahahaha? ada tepon pon dah satu hal hahahahaha... :D

      Delete
  5. Assalam...salam ziarah dari Bunda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih BUNDA for being here... you are most welcome... :) cuma tak ada apa sangat yang menarik di blog saya ni... :)

      Delete
  6. salam..selalu saya akan call sahaja.kalau internet dengan mereka memeh kamoaung benda tak ada heee.jemputlah ke blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam suri... :)
      selalunya memang call... cuma rindu nak lepak-lepak ngan dorang... makan keropok goreng dengan teh panas petang2... :D
      terima kasih jengah sini... sy pasti ke sana jugak...:D

      Delete
  7. Baru balik kampung minggu lepas... minggu depan balik juga... hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...