Dec 4, 2015

Bayar Bil-Bil Bulanan Secara Online Melalui Mymi1 - Mudah & Menguntungkan

Bismillahirrahmanirrahim...
Sekarang ni, boleh dikatakan kita semua dah guna 'smartphone', hatta budak-budak sekolah rendah pon dah ada smartphone sendiri sekarang. Selain dari penggunaan Aps WhatsApp, atau Facebook dan boleh ambil gambar, menggunakan smartphone ni, sebenarnya, KINI kita boleh buat Pembayaran Bil Bulanan dengan mudah dan segera!.

Pembayaran online yang saya maksudkan di sini, bukan melalui 'Online Banking', tapi melalui Online System Payment Gateway Mymi1.

Feb 27, 2015

2015 Jadi 'Busy' atau mem'busy'kan Diri

Bismillahirrahminrrahim...
Subhanallah... cepatnya masa berlalu... sekarang dah nak masuk bulan Mac 2015 - lagi beberapa hari saja. Umur semakin meningkat -- bila umur dah masuk 4 siri ni, terasa macam banyak benda jadi samar-samar. helaian rambut pun tidak sehitam dulu dan warna putih atau grey semakin ketara.. hahaha.. Tapi yang pasti, setiap minit, jam dan hari semakin cepat berlalu... Rasa macam tak cukup jer masa yang ada setiap hari.

bersiap-siap hendak ke sekolah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...