May 6, 2014

Hilang Mood dan Ahmad Adam

Siang tadi dalam perancangan, nak buat satu entri tentang tip-tip mengambil gambar. Dah sediakan beberapa imej untuk dijadikan contoh. Entri tu, tujuannya nak kongsi sedikit pengalaman yang bukannya sebagai profesional dalam bidang fotografi ni, cuma sekadar ilmu yang diperolehi dari otai-otai fotografi wedding masa jadi pembantu dorang dulu, yang mana atas request Aqilah Azmi dalam komen dia baru-baru ni...




However...

... however, tiba-tiba hilang mood nak buat entri tu, lepas blogwalking kejap tadi...

Tengah-tengah baca entri dan komen-komen rakan-rakan bloggers, tetiba mood swing... hmmmm.. eh.. macam tu pon boleh berlaku... ada sesiapa pernah rasa macam tu tak? hmmm...

Tak apa lah.

By the way, teringat pesan saudara Hasrul Hassan dalam salah satu entri dia baru-baru ni, kalau rasa tak ada mood nak berblog (atau nak update entri)... cuba pergi layan anak ker... keluar pergi mana-mana ker... dan beberapa cadangan lagi lah. So, masa ni lah nak praktikkan pesanan yang kita baca dari blog-blog rakan bloggers kita kan...

Maka, saya pon layan lah anak bongsu saya yang manja yang teramat tu... si ahmad adam wafa...

Begitulah alkisahnya...  Tu jer lah...

Berkenaan entri tip-tip fotografi tu, saya tangguhkan seketika... actually, ada yang minat ker?... selain Aqilah yang awesome tu :D

Sementara tu, nilah gambar melayan ahmad adam wafa... hmmm... muka dia pon sama dengan apa yang saya rasa...


Dah tumbuh dah sikit rambut dia...

--

13 comments:

  1. Kenapa ni wafa..mood swing aje..nway take a break k..don't force yourself...

    ReplyDelete
  2. say apun minat jugak sikit2 bidak fotografi ni.. dulu selalu ikut kawan 'outing' ambil gambar.. sambil kelur lepak2, dapat jugak tambah ilmu, walaupun sampai sekarang x de dslr lagi. hanya harapkan kamera henset je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah... saya nak share tip ambil gambar in general which is not necessarily using dslr :D
      So.. bukan untuk cantik sangat tapi lebih elok dari biasa-biasa... :D insyaAllah..

      Delete
  3. Have a break. Your son is cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... yeah..i'm censidering taking a break :D I mean slow down a little bit :)
      Adam ada baju written " I'm handsome....like my dad" hahahaha...

      Delete
  4. Replies
    1. dah 3 tahun plus dah baby ni... masih hisap botol jugak ,... huhuhu

      Delete
  5. Replies
    1. yeaaa... adam, ni lah adam... my youngest hahahaahahaha....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...