Apr 21, 2014

Two Annoying Things When Blogwalking

annoying
These are the TWO most annoying things when blogwalking... and it really pissed me off!. This is my personal view and based on my experience ONLY. And too bad... I am not in the state where I can solve this issues :D




No. 1 : Slow Connection Speed

My average speed connection recently

Can you imagine? can you?.... Sigh!



No. 2 : What the h*** is this thing, i don't know!


LOOK at the timer on the bottom left ... !!!
Can't imagine what type of person are those 24 people 'liking' this page...

My mood : I'm so d*** frustrated and please forgive me...

--
Can't believe I'm so overwhelmed by this small problems...
--


28 comments:

  1. aah the tortures we blogwalkers have to endure...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... to bad it's time consuming... :(

      Delete
  2. iklan yang banyak pun mempengaruhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr... iklan yg banyak camana tu ya? huhuhu...

      Delete
  3. Replies
    1. in my opinion lah kan... huhuhu...

      Delete
  4. i hv no issue with no 1, but no 2..its so annoying..serious..i won't visit that site..so sorry..

    ReplyDelete
    Replies
    1. well.. no.1 issue is temporary... wait till i changed to business package hahahaha... no.2 tu kalau tak ada alternative utk tutup benda tu.. i tutup browser hahahaha... :D
      or kalau if everytime reload keluar benda tu hahahaha

      Delete
    2. yg everytime reload tu yg stress...tutup....keluar lg..tutup .. keluar lg...jawabnya x pegi dah...awat la buat camtu..

      Delete
  5. paling tak suka popup windows yg kuar byk iklan tu..sampai terlindung entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. right... tak effective strategy iklan macam tu kan...

      Delete
  6. Replies
    1. it's annoying sometimes... pity... :)

      Delete
  7. 1st issue, KN pun hadapi jugak sbb sorry to say, kat Trg ni Unifi pun tak sampai lagi. Nak nak KN duduk kawasan perumahan baru... 3G pun payah nak dapat!

    2nd issue, mmg agree jugak... tapi kalau setakat pop up tu 10 saat boleh tahan. Tapi kalau dah 200++ second... melampau gak la. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ... so KN guna ISP apa kat sana?
      yg no 2 tu memang melampau... I would like to advise bloggers yang interested nak bubuh popup 'like' fb page tu... berilah alternative untuk 'x' sebab, if your content is good, and your attitude is also charming ... we surely, i mean, i surely will 'like' your fb page during the second visit... cuz kita memang nak selalu blogwalking lagi kat your blog kan... :D

      Delete
  8. Omg uncle wafa can we sepp? Heheheh. High five!!!
    Bcs im having this annoying time too like seriously?!?!?!?!
    Ughhhhh why do they put that rubbish popout omg.
    Well it's gonna be worse if the didnt put the X button. Haih.

    Yes. Slow connection speed of course TT_TT
    Hate them so much hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nah high-5 ! pap!... :D
      hahahah

      i like your expression hahahaha... :D

      Delete
  9. Can't be helped I suppose.. hehe

    ReplyDelete
  10. Being a blogger sometimes needs more patient. No. 2 yes, kakak also notice this. Depends on the mood if can't wait sorry bye-bye is the answer...

    ReplyDelete
  11. Me too..harap-harap my Blog tak ada problem yang pertama tu coz memang time consuming..no 2 tu memang tak adalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh.. your blog no problem so far.. cuma bila I punya internet speed, it takes time bila nak komen... so normally kalau u noticed me visit the blog tapi tak ada komen tu...maknanya i have problem with my connection lah hahahaha...

      Delete
  12. it's too bad kann..lagi satu verification code! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaa.. really bad... :(
      actually yang verification code tu tak tahu apa fungsi sebab kadang-kadang bila saya masukkan the first 3 or 4 digit yang first pic tu dan tekan enter.. dia publish as usual jugak...

      Delete
  13. Hak blogger utk buat apa yang mereka suka...dan hak pengunjung nak tunggu atau tidak.
    Pilihan ditangan masing-masing...

    ReplyDelete
  14. Sori dah lama x singgah sini. Agak bz dgn keje dan ssh nak bw dgn smartfon. Tp i tetap akan datang sini jugak even x selalu.

    ReplyDelete
  15. sabar jela bang wafa..apa nak buat..hehee

    ReplyDelete
  16. yg pop-up ads adalah bende paling saya benci. Blh plk x perasan keluar popup ads ni. Bla tngk napa loading lambat ade plak ads. Heeiihhh...

    ReplyDelete
  17. Kalau nampak pop-up ads mmg cepat la Nurul menghalimunankan diri... eheee.. kesabaran yang ada tidak begitu mencukupi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...