Apr 17, 2014

Buku Denaihati - Top Blog Malaysia


Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga saya mendapatkan buku Denaihati (Top Blog Malaysia) yang telah diperolehi sebagai cenderahati oleh bloggers yang hadir pada SBB2014 baru-baru ini. Setelah membaca review yang menarik ditulis oleh beberapa orang bloggers, termasuk  Hasrul Hassan, tentang buku Denaihati ini, maka saya katakan pada diri saya bahawa buku ini adalah MESTI ADA...

buku Denaihati (Top Blog Malaysia)
Buku blog Denaihati


Pada 15/4/2014 jam 6.22 petang... saya telah berjaya membuat pembayaran ke akaun Denaihati Resources (Kedai Denaihati) sejumlah RM45 melalui ATM di Alor Setar ni..huhuhu...


Rasa tak sabar nak terima buku Denaihati ni... So excited. Mungkin dalam sehari dua ni akan sampai melalui POS :D

Kalau ada sesiapa nak jugak baca buku Denaihati (Top Blog Malaysia) ni boleh terus ke laman Kedai Denaihati melalui link : http://kedai.denaihati.my/s/buku-denaihati/

Buku Denaihati

25 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi membeli dan mempromosi Buku Denaihati. Inshaa Allah sedang diuruskan penghantaran

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sampai buku ni dan terima kasih tanda sokongan dengan beli buku ni. dan mudahan bro dapat manfaat dari perkongsiannya nanti, insyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... inshaAllah... pastinya ada perkara yang boleh saya pelajari dan dimanfaatkan... tahniah kerana berjaya mengeluarkan buku seperti ini :D

      Delete
  3. Teringin juga nak beli satu nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus juga kalau ada buku ni saya rasa... sekurang-kurangnya panduan berblog dari blogger yang sudah mencapai kejayaan tertentu sendiri kan.. :D

      Delete
  4. Kepingin juga nak beli, buku Denaihati yg humble tu... wlp blog aku belog mentah, tapi dia sudi jugak tinggalkan komen, oh idolaku...Denaihati thank u

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul... itulah sifat blogger sebenar... sebab itu saya ingin sangat membaca kisah perjalanan blogger blog denaihati :D

      Semoga dengan panduan yang ada kita juga mampu menjadi blogger sebenar... inshaAllah..

      Delete
  5. Biasa dengar je pasal buku ni... tapi tak tergerak pun nak baca. En. Wafa punya pasal, KN rasa cam nak kena beli pulak! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ya ke... alhamdulillah... tak tahu lah kan tapi, saya rasa kejayaan Denaihati menganjurkan perhimpunan blogger-blogger asia tenggara ni adalah satu kejayaan yang bukan sebrangan..so teringin lah nak baca pengalaman Denaihati dalam buku blog denaihati tu... :D

      Delete
  6. Oh... kakak dah tertinggal ke belakang sebab tak tahu pun ada buku ini.
    Pasti banyak pengisian sebab siapa tak kenal DenaiHati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. denaihati baru saja keluarkan buku ni dalam beberapa bulan ni (kalau tak silap saya)... dan masih baru di pasarkan... :)

      Delete
  7. Heeeee bestnyaaaaaaa nak beli jugak nantiiiii :D
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada dijual di kedai denaihati... bookmark link di atas :D

      Delete
  8. Tahniah tuan wafa... dah beli tu. Banyak ilmu yg dapat digunakan nanti memberi manfaat sesama kita

    ReplyDelete
  9. Good move Wafa..kalau nak serius berblogging kan...selamat menimba ilmu k!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr... rasanya lah... kalau boleh lah kan... :D hahahahaa... berangan nih...

      Delete
  10. Selamat membaca dan menambah ilmu :D

    ReplyDelete
  11. ooo mesti terima review bagus ni...tu sbb wafa beli kan...bagus la...klu wafa serius nak berblogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca dekat HarulHassan nOe... sounds very interesting... besides, Denaihati has a great reputation... so thought kena belajar dari among yang terbaik kan?...:D

      Delete
  12. harap wafa dpt kongsi ilmu dari buku ini dngn bahasa mudah difahami dlm blog ini

    ReplyDelete
  13. Good and convenient way to get this book.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...