Mar 5, 2014

Wordless Wednesday 11

10 Terawal Sampai Ke Kaunter TNB

Bilangan Menunggu (No. 7)  :D

19 comments:

  1. terawal pun tapi nombor tu dah beribu...isk..isk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan?... top 3010 hahahahaha :D

      Delete
  2. Replies
    1. Ohhh tak cuti... keluar masa break pagi :D

      Delete
  3. bila awal urusan pun selesai awal-lah kan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. betul... saya masuk duit 20sen dalam meter parking... keluar lepas bayar bil, tak habis lagi masa kat meter box tu... hati pun lega... dok teringat kat blog tu dok tunggu... hahahaaha

      Delete
  4. urusan2 gomen yg kene ambil nombor giliran cm ni better pergi awal. seeloknya sebelum pejabat buka lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah... tadi pun sebenarnya kaunter buka pukul 9... tapi sebab pegawai kat kaunter dah ready... dorang bagi masuk awal... amik nombor tu pukul 8.59am... awal seminit hahahaahaha... :D

      Delete
  5. Wafa, you can pay the bills online or auto debit the bills to your savings account. Then no need to go to counter to pay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes.. you are right indeed SD :D... it's just that I already have 'double chin', and think, i can't afford to have 'tripple chin' plus two spare tyres ... u know wat i mean hohohhohoh...
      (hahaha there's always reasons for everything.. right :D)
      Thanks Smartan Dad... :D I will one day..

      Delete
    2. Understood, so you actual walk or cycle to TNB to pay the bills? Hehe!

      Delete
    3. Hahahaha ... Ok..OK... you got me hahahaha :D

      Delete
  6. First come first serve.. kadang2 rasa kita laa paling awal yg dtg spya urusan cpt slesai.. rupa ny ada lg awal dtg dr kita.. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betulll!!! hahahaha... usaha kita keluar awal semalam hahahaha... :D

      Delete
  7. klu nak g kaunter2 kerajaan...mmg subuh2 hadam dah kena pergi...kalau x..keluar janggut la tunggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenuh jugak cam tu... kena awal, tapi orang lain awal jugak hahaha

      Delete
  8. kat hospital, saya nk buat temu janji dengan doktor pun dah kena ambik nombor.. tu baru nk buat temu janji.. belum jumpa doktor lagi.. jumpanya 3 bulan lepas tu.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...