Mar 8, 2014

#SBB2014 - Wish You All A Great Evening

Sekarang ni, berpuluh... beratus blogger sedang berkumpul dalam satu majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 tajaan Yeos di Saloma Bistro. Dah berbulan-bulan mereka menantikan saat dan ketika ini, dan akhirnya mereka dapat berkumpul, bersua muka dan berkenal-kenalan antara satu sama lain..





Tadi baru baca entri saudara HH salah seorang blogger OTAI yang saya kagumi menceritakan sedikit suasana di sana... Tak dapat bayang saya keseronokkannya dapat berjumpa satu sama lain secara LIFE... Sebenarnya, teringin sangat hendak bertemu dengan mereka ni tapi sebabkan saya ni masih terlalu baru, tak sampai pon setengah tahun... mungkin tak layak lagi lah saya berada di sana... InsyaAllah, mungkin tahun 2015 nanti... kalau dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :D

Apa-apa pun, saya nak ucapkan agar semua blogger yang hadir ENJOY YOURSELF and HAVE A GREAT EVENING!... Nanti jangan lupa masukkan dalam entri blog masing-masing cerita suasana dan peristiwa kat sana yer... :D

Baru sekejap tadi saya juga sempat baca entri salah seorang blogger berjaya dari Selatan tanah air yang menjadi idola saya serta sumber inspirasi iaitu blogger Mialiana. Waaaa bukan main bergaya lagi dia dengan dress yang cantik. Dah macam artis pulak... Seronok tengok gambar dia bergaya. Macam bergaya di Red carpet pon ada...

Gambar Mialiana di Saloma Bistro yang saya ambil dari entri blog beliau dan give a little PS touchup :D
Tak lupa juga kepada my blogger sis Farah dan kakak beliau Suria Amanda, serta rakan-rakan blogger yang baru saya kenal Eraz, dan Ainim :D... Enjoy yourself OK...

Hmmm... tak sabar nak dengar cerita dorang kat blog dorang... kalau dorang cerita la kan.. :D


13 comments:

  1. tengh skodeng gmbr event ni d fb je. mmng nmpk grand sngt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa lupa mesti ada gambar2 kat fb.. :D

      Delete
  2. alamak.... malunya mia... siap touch up kan lagi. terharunya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Mia... I look up on u... keep motivating us and other bloggers to achieve a higher level in blogging :D

      Delete
    2. and semoga menjadi suatu kebaikan yang dicatat sebagai kebajikan oleh Allah SWT... bless u

      Delete
  3. x pernah join pun hehehe...tapi mcm bess je kan jumpa member2 di alam maya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi saya selagi event tu tak melampau seperti ada pertunjukkan tak senonoh, libat dengan arak dan sebagainya... its a good sign... mungkin event ni dapat menjalinkan silaturrahim yang lebih erat, tanamkan persefahaman, wujudkan penyatuan serta segala demi kebaikan masyarakat... look forward to join one day... nak jumpa mereka yang berjaya dalam blogging :D.. Jom, next time kita jumpa di sana?

      Delete
    2. InsyaAllah Wafa...mana tau nanti leh jumpa di sana...event mcm ni bagus..sbb macam2 boleh dikongsi bersama...

      Delete
    3. InsyaAllah... ia mungkin jadi satu detik bersejarah jugak kan dalam hidup dan kisah blogging kita :D

      Delete
  4. Replies
    1. In case next time if you feel like going... we can travel together kan?... I singgah Penang ambik you... or naik flight dari Penang... ? waaaa... jauh mengelamun hahahaha

      Delete
  5. It was a good event and i'm sure they had a great time there..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pon sampai sekarang dok senyum ngan gelak sorang-sorang tengok telatah dorang kat event tu dalam facebook dorang :D...
      I pun teringin nak kenal you secara live when the time comes... sekarang ni malu la nak jumpa ke apa kan... ehehehe... u r a great blogger too, to me :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...