Mar 18, 2014

Kemaskini Senarai Bloglist

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga kemaskinikan senarai blog yang selalu saya blogwalking. Mula dari jam 0020 tadi hingga sekarang 0353, dapat siapkan lebih dari separuh senarai. Masih ada lagi yang belum sempat dimasukkan sementara masih mampu celik ni...

Harap, kepada anda yang singgah ke sini, sekiranya URL blog anda masih belum tersenarai harap boleh tunggu hingga malam nanti jam 2100 iaitu tempoh yang saya hadkan kepada diri saya untuk siapkan sepenuhnya senarai tersebut. Sekiranya selepas jam 2100 tersebut, didapati URL blog anda tidak terdapat di dalam senarai, bermakna

saya telah tertinggal semasa membuat pembetulan widget Bloglist saya. Oleh itu, diharap dapatlah memaklumkan kepada saya dengan menulis di ruang komen pada Page BW List tersebut.

http://wafacw.blogspot.com/p/blog-page_711.html

26 comments:

  1. Replies
    1. sure np :D... jom sama-sama meriahkan blogging world :D

      Delete
  2. terima kasih tuan.. blog saya dah tersenarai tu

    ReplyDelete
  3. Thanks, I can see my blog there :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. You and the other 2 tu tak masuk in my list!!! Sebab blog u all ni i considered as "extraterrestrial blogs" ..kena dok kat AREA 51 hahahaha sebab contents blog you all kebanyakannya "X-Files" hahahaha :p

      Delete
    2. Haha, my blog is normal Manglish blog only la.

      Delete
    3. sure sure... normal blog with Google Ads? ehehehe

      Delete
  4. Nama I dah ada... tq...tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu nampak... tentulah ada dalam list kan?... :P
      btw thanks to u :D

      Delete
  5. 20 aje tak cukup tu... kena tambah lagi hihi...
    Kalau nak tahu kakak tak ada bloglist tau.
    But, whoever entered into my blog definitely kakak will visit them back!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa,... i forgot... betul tu.. kakzakie punya blogpon sebenarnya termasuk kategori ET.. :D
      kena boh kat x-files lah..hahahahaha

      Delete
  6. Wahhh...hebatnye...nape Alyn xde erk..heheheeehe...nak masuk jugak boleh.ker..kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum masuk lagi tu.. ada separuh lagi tengah dok buat ni... :D...
      Mestilah boleh... :)

      Delete
  7. harap dapat masuk juga la ye hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan... ada dalam senarai tu...cuma belum siap untuk dimuat naik ke blog... :D
      Siapa yang tinggal jejak kat sini mesti akan masuk senarai buat masa ni... :D

      Delete
  8. banyak tu bloglist ada dalam senarai..senang nak blogwalking kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cara tak berapa pandai macam tu lah... nak kata senang tak senang jugak... tapi macam yang KSD jumpa saya kat blog... macam tu la saya blogwalking huhuhu...
      You will manage if you really want to :D

      Delete
  9. harap diri ku terselit sama..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Puan Kathy adalah wajib dalam senarai saya... saya banyak rujuk blog Kathy... kira macam buku reference saya jugak lah blog Kathy ni ehehe :D
      Tak apa kan?

      Delete
  10. eh!ayie pun ada..?macam tak percaya je..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ada ayie,,, :D. Asal singgah sini... :p

      Delete
  11. Replies
    1. agak perlahan jugak ni... x mampu nak kuat sangat hahaha...

      Delete
  12. 0353? aisemenn.. mata dah ok ke tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...