Mar 8, 2014

"2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU" 12 MAC 2014

wafacw GA
GA Blog 2nd Birthday...
Announcement! :D
Pagi tadi dapat invitation dari Kakzakie untuk menyertai satu GA iaitu "2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU" 12 MAC 2014 seorang sahabat Blogger kita. GA ini adalah sempena meraikan ulangtahun ke-2 Blog beliau... hmmm seronoknya dah dua tahun dia berblog... Bukan senang nak consistent dalam berblog ni dan memang patut untuk beliau meraikan ulangtahun Blog beliau tersebut! Jom tengok siapa sahabat Blog kita ni ya... :D

OK.. Ini print screen header blog dia :D -  Yati (CAHAYA HIDUPKU)


http://cahayahidupku2569.blogspot.com/2014/03/sticky-post-7-day-giveaway-2nd-birthday.html

Honestly, saya tertarik dengan kesungguhan Yati mengadakan GA ini dan nampak keikhlasannya untuk berkongsi keseronokan beliau dengan rakan-rakan blogger yang lain. Saya memang tumpang seronok... Kenapa saya katakan beliau begitu bersungguh-sungguh? Cuba tengok hadiah yang disediakan :http://cahayahidupku2569.blogspot.com/2014/03/sticky-post-7-day-giveaway-2nd-birthday.html
Tapi ye lah kan, hadiah tu satu hal lah... tapi apa yang penting NETWORKING dan SALING BERHUBUNGAN. Kita kan sama-sama blogger - bermakna kita sama-sama penulis yang menulis untuk perkongsian sesama kita dan penyebaran maklumat kepada masyarakat.

Oleh itu... JOM?... Sama-sama kita join GA ini bagi tanda sokongan, support, dan persefahaman sesama kita? :D


Untuk mendapatkan maklumat dengan tepat, silalah ke entri GA Yati di sini ya... (atau klik saja mana-mana imej di atas - saya link kan imej-imej di atas ke entri GA beliau)

"Special Invitation"


Oleh yang demikian juga, saya nak secara hormatnya, menjemput 3 sahabat blogging saya untuk turut memeriahkan segmen GA Yati iaitu:
1. tifa anvar - seorang blogger baru (sebulan lebih awal dari saya) yang tabah dan besar matlamat dan impian beliau. Walaupun, sedang sibuk menjaga ibu mertua beliau yang sedang sakit, saya harap beliau sudi dan boleh menyertai GA ini...

2. Nurul Hidayah  - seorang blogger yang sangat mesra, peramah dan mempunyai sense of humor. Blogger yang sentiasa membuat saya ketawa tak henti-henti dengan keselambaan beliau (erkk ada ke perkataan tu).. Saya harap beliau juga sudi dan boleh menyertai GA ini, walaupun hutan depan office dia baru jer terbakar... :D

3. Pha Is - di antara blogger lelaki yang baru saya kenal dan kebetulan sama-sama dari 'utagha'.. juga seorang yang lucu dan menghiburkan, walaupun nampak macam serius maut. Saya juga harap beliau dapat menyerta GA ini dan sudi - walaupun kerap berada di hospital... (kenapa dia dok di hospital ek?)

4. Semua semua sahabat blogger dan blogger OTAI-OTAI atau lebih dari 2 tahun berblog :D Kami blogger baru memang banyak bergantung kepada tutorial-tutorial dan perkongsian pengalaman menulis dan berblog dari sahabat blogger OTAI... jadi sudi-sudilah kiranya menyertai GA ini ...:D

p/s : sebenarnya untuk jemputan khas ni hanya untuk 3 orang tetapi apa salahnya jemput beramai-ramain kan?


13 comments:

  1. Replies
    1. sama-sama... :D
      happy anniversary btw...:D

      Delete
  2. tq jemput saya. insyAllah join

    ReplyDelete
    Replies
    1. just want to share.. :D hope sama-sama dapat meriahkan lagi GA Yati and meningkatkan semangat berblogging..:D serta Ukhuwah ...

      Delete
  3. Good... dah join juga
    Good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq to u too... semoga silaturrahim dapat dikukuhkan :)

      Delete
  4. Replies
    1. tq... hope ada sekali permulaan luck yang baik :D

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks man... i need the whole world punya luck for this hehehe

      Delete
  6. Alamakkkkkk Wafa!!!!!!!!! Sorry...huhu.. baru hari ni Nurul sampai kesini, selepas kehilangan mood untuk berblog dan kekurangan energy utk bw selepas berita pesawat MH370 pada March 8th tempoh hari... terbaca je entry ni, Nurul terus tengok calendar tepi pc ni.. alahaiiiii..alaaaaa.. syuuhh...syuhhh...camne nak halau perasaan bersalah ni....plss.... :((

    *btw, thanks for short review.. hehe... I macam tu kew? *blushing*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...